September 5, 2010

reminder..



2 sept lalu aq dah diishtihar cuti. cuti mid sem seminggu campur cuti raya seminggu. malam tu naik bas dari bus stop KK4. yang bestnya bas tu ambil lewat daa, tiket pukul 9 tapi sampai pukul 11.30.. bekulat aq tunggu. haha len kali tak mau naek bas pukul 9 lagi. sampai perlis pun lewat jugak. haiz.

skg ni sudah masok hari ke 3 cuti. ada 13 hari lagi cuti sebelum balek semula ke ump. bila duduk di rumah ni aq risau jugak, kena buat keja itu ini. gelisah aq teringatkan assignment yang berlambak. time dekat2 nak raya nanti lagi sibuk ke sana ke sini. time raya lagilah sebab mood memang tak ngam kalau nak buat assignment masa tu. huhu..

bah, last2 bagus aq belog jugak assignment2 yang ada supaya boleh alert time to time.

DS : assignment 1 pilih tajuk, cari journal dan buat. download ebook buku rujukan.

DCA : Tutorial 2 ( ades. notes example tetinggal pulak )

DCN : get ready for Skill based 1.

OOP : study coding beb. kang ada projek pulak. aaaah

ARW : Questionairre & Chp 3. ( cerewet betul benda ni )

HE : hafal slide utk present. ( lupa pulak aq part yg mana. huhu ) buat essay ka atau video ?

positifkan diri. dalam kesempitan pasti ada kerenggangan. insyaallah.

well during raya, it supposed to be a happy time isn't it?

.

6 input now:

as eleyana said...

salam..

11.30?? walahei.. lmbt gila bas ko sampai.. aku rasa time aku naik bas(bas aku utama double deck dr kuantan 8.45 smpi kul 9.30) aku nmpk la ko berdiri kt luar galas beg.. xtau la klu mata aku silp pandang sbb xpnh jmpa ko pown tgk dr blog je.. aku duduk bwh tepi tingkp dkt ngn tmpt org simpan beg.. tp kan, mmg lama tuh 9.30-11.30. ha3.. 2jam. gila kebas bontot.. lain kali naik bas 8.45 k.. kul 7.30 dh sampai perlis.. aku ingt assngmnt aku dh cukp bnyk rupanya ko lg bnyk.. bhahaha.. btw, slmt bercuti n salam aidilfitri.. salah silap mnta maaf.. meh la umah raya nnt..

Si Hafiz said...

wasalam..

hehe. akan datang memang naek bas 8.45. sebab faktor masa. aritu dia amek lewat sebab ekon rosak. huahuahua. haa, aq la tu. tgh mengusha org2 yang ada kat dlm bas tu. haha. classmate aq pun ada skali. dia duk blkg ko. assgnmnt aq bnyk ka? tolong buatkan leh? hehe. ok, slamat hari raya aidilfitri. mzb. umah ko kat mna? huhu. jemputlah ke rumah jugak di jejawi..

Egg Head said...

salam geng......semalam kami buka pusa ni,,,ramai2 di abc.....best ba
lebih 15 org kami pg.......hehehehe
jumpa munzier dan assyikin lagi nie.....ko kenapa lama x buka YM...jgn la buka FB jak.....aq mana ada FB...

Si Hafiz said...

wasalam geng..woha!jeles aq tengok..mesti lepas abis men pes kan kamu..haha..kirim salam sak ma dorang..aq malas bukak YM..hehe..FB pun jarang..hua3..

Egg Head said...

beterep nya juga.....jgn lupa bw ole2 dr perlis......jg ko kalo x ada...lama suda ku minta .......x pernah ko belikan....

Si Hafiz said...

hahaha..uinah, ada bah.. ko jak tu yg malu2 mo amek..:P