March 23, 2011

sem 4 finale..


petang tadi baru lepas briefing pasal psm.. pergh kalut gak nak fikir pasal tajuk dan supervisor yang sesuai.. pe pun aku tetap nak jugak psm yang berkaitan networking.. membe2 lain ada gak nak buat pasal software, bukan x nak buat tapi kalau tengok balik strength dalam bab coding mengcoding memang tak boleh harap sangat. hua3

ada 3 minggu lagi kuliah sem ni akan berakhir, banyak lagi ass. kena buat : mobile prototype+present demo, ass. 2 & test 2 math, project 2 & HOT IT, report II, skillbased 2 CN+NT dan last skali kena hantar borang tajuk psm. hope everything goes smoothly. insyaallah~

*update*
terasa noob pulak bila kata x nak buat pasal software, exactly semua guna coding.. kalau tak, mcamana system tu nak terhasil an an melainkan fully guna hardware.. hua3.. ok sekarang dah ada target iaitu nak guna netbeans.. hope boleh~ yeah~

13 input now:

NSJ3108 said...

As salam,no 8 tu bermaksud anda failed sem lepas ke anda drop sbject tu??tanya ja.. =)

as eleyana said...

kah3x.. kali nieh program ko lmbt balik.. paper aku last 28 april ko 9 mei.. sem nieh awal doh fakulti aku balik!! yahoo..

Si Hafiz said...

@yaya : wasalam.. haha,kantoi lak..yup failed sbb xdpt KY..ish3

@as : alaa.. awal balik ke lamat ke same jek..4 bulan cuti..kehehe

NSJ3108 said...

haha..jgn kantoi lagi sem ni k..

as eleyana said...

eh,, pd aku berharga cuti tuh.. sbb aku cuti 2 bulan je.. buat short sem.. sob3x.. apsal psm korg cpt sngt ek??

Si Hafiz said...

@ yaya : k2.. tkasih.. stakat ni hanya skip 3 kelas dari awal sem smpi skg.. hue3

@ as : oo wat short sem.. patuitlaa.. gud luck k.. besalah kos ktorang mmg advance.. blaja sikit je terus apply..

kin said...

gudluck ya carik tjuk PSM..hehe...^^

Si Hafiz said...

dimulakan dengan mencari supervisor yg sesuai.. hua3~

kin said...

sir wan syahrir la,or sir hafiz,or rahiwan..hahaha..nie jak la yg ku tau ksikna...

Si Hafiz said...

aduhnaa sikit juak.. aku banyak ku knal, ndak taula dorang kenal aku ka ndak.. malu2 plak.. huhu

kin said...

hahahahaha...aq rapat dgn sir wan syahrir sak ksian...ko tau la aq nie, pemalu plak..hahahaha

Si Hafiz said...

ko? pemalu? iya la tu~ haha. ko ngan aku sapa lagi pemalu? hahaha

kin said...

hahaha...ko la pemalu,tpi tu dgn aq sak,dgn org len xtaula..hahaha
aq pemalu dgn org yg aq xkenal,kdg2 dgn yg kenal pun malu bha,ko tuh nasib2 sak pcik c niza..hehe