December 28, 2009

first day in sem 2..


hari ini bermulanya sem 2..kehidupan baru sekali lg d universiti..mula pukul 8..aku bgun kul 6 40..bnyk benda la yg kena settle trutama penjagaan diri aku..almaklumlah hari pertama..mesti nak elok bnyk kan..so,kul 7 40 aku dah kuar rumah..g rumah member c kapten tu la..rpanya dia masih tdo lg..ish3..

sampai klas lambat kul 8 10 sbb nak kna tggu kapten gak..nseb bek lecturer lmbt dtg...rupanya lecturer tu pun baru sampai kat u ni,sir Jamal...sdg study kat USM..sabjek LAN..febret ak gak ni..alih2 aku lak yg kena jdi wakil utk contact lectur tu lau ada apa2..huahuahua..xpala..bguih gak..

patutnya klas tu 2 jam..besalah ari petama..so rehat 1 jam..msuk klas kul 10,lecturer xda lak..kul 11 lecturer sabjek ada pulak,Mdm Noorlin..sabjek database system..aku minat gak nih..hehe..nak jadi programmer la katakn..yezzza...pastu klas strusnya asyik2 batal membatalkan diri msg2..ish3..apa nak jdi ngn lecturer ni..harharhar..xdala,mstilah diorg pon busy gak kan..huhu

tu jelah nak tulih,panjang2 pon bosan gak bg org yg membacanya..yg pntg aku happy la masuk sem 2 ni..cabaran baru...misi baru..

4 input now:

Suhaila said...

Selamat melalui semester baru, Hafiz! ;D

Md Hafiz said...

terima kasih suhaila..:))

mizz ibung said...

mau komen gak la...ok la tu...mesti semangat mau blaja...bru la ilmu senang masuk...ni x, asyik mau homesick jak keja...adeehhh...

Md Hafiz said...

adedeh kak..terkenak aku..yela2..semangat sudah nie..4 flat dalam tgn sudah nie..hehehe