October 19, 2009

introvert feeling...

sejak kblkgn ni aku xde citer nak diterjemahkan dlm blog..camne nak bg korang jenguk blog aku ek?aku tau ramai dikalangan kamu yg kangen sama aku..(pasan!!.)hehe...

bila time2 x online,ada jak idea yg aku nak tulis..bila tgok new post ni,terkesima lak..blurr..x leh fikir...xde bende yg nak crita..padahal tdi dah plan awal2..mcm2 nak tulis..ermm,apela..

skg ni pun blur lagi..tibai sajala..

merenung perjalanan hidup..

last2 aku nak post 1 poem terboik punya...

Love at First Sight...

 Is there such a thing as love at first sight? 

That's the question I used to ask
Until I laid eyes on you.

How is it possible to feel so much for astranger, a passerby?

Love has no limits, no color, no time.

That's when I realized I had fallen in love -Love at first sight.



3 input now:

awin said...

heee, aku pun sama, slalu blurrr. tu yg aku post nta papa jakk. haha.

btw, nice poem,..
& i trust tht love at 1st sight..
i really do!

Md Hafiz said...

haha win makaseh2..
aku paham,aku paham..hehe..:)

smoga harapanmu masih bersinar..

Anonymous said...

i dont believe
love at 1st sight.
never.
coz it wont last..
:)